10 jarig jubileum

Open huis! 10-Jarige jubileum De Nieuwe Weg

Werkplaats De Nieuwe Weg & Clockworks bestaan 10 jaar en dat vieren wij op 3 mei 2024 van 16:00 t/m 17:30 uur. Op locatie: Nieuweweg 10, 7739 PK Vinkenbuurt.

Bent u nieuwsgierig over wat wij bij De Nieuwe Weg allemaal doen? Kom dan gezellig langs bij ons open huis, onder het genot van een hapje en een drankje.

De Nieuwe weg

Op 3 november in het afgelopen jaar (2023) is de werkplaats 10 jaar geworden! Sinds de start in 2013 is er veel veranderd. Zo zijn wij verder gegroeid met de werkplaats waar nu ongeveer 25 werknemers/(deelnemers) en begeleidend personeel werken. Onder leiding van eigenaren Bennie Klok en Yvonne Gort. De werkzaamheden vinden plaats op een van de 14 beroepsafdelingen. Op de afdeling waar, zijn of haar interesses en talenten liggen. Waaronder een houtwerkplaats, waar het bedrijf Clockworks is ontstaan. Tijdens de pauze momenten is er altijd tijd om een gezellig bakje koffie te drinken. Naast de werkzaamheden worden er ook meer trajecten aangeboden zoals: arbeidstraining of studie voor een MBO-1 en 2 diploma, in samenwerking met Landstede.

Clockworks

Clockworks is ook gestart op 3 november 2013. Dit bedrijf is in de loop der jaren ontstaan, als een succesvolle onderneming. Waar prachtige creaties van hout en metaal gemaakt worden, voornamelijk eikenhouten snijplanken. Het bedrijf is pas gaan groeien toen er een paar deelnemers van De Nieuwe Weg graag een bedrijf wilden opstarten, om zich nuttig te voelen in de maatschappij. Dit voorstel vonden de ondernemers Bennie en Yvonne een goed idee, want Clockworks bestond al wel, maar was nog geen actief bedrijf, velen kregen een eigen taak binnen het bedrijf.
Wilt u onze bedrijven en producten ook komen bekijken? Kom dan langs op 3 mei 2024 van 16:00 t/m 17:30 uur. Heeft u Interesse in een van onze producten? Kijk dan verder op onze website of wilt u graag meer weten over Werkplaats De Nieuwe Weg? Klik  dan op deze link: https://www.speelwerkplaats.nl/site/