Het Bedrijf

IMG_0834Clockworks is opgericht op 13 november door Bennie Klok als een eenmanszaak. Het is uitgegroeid tot een hout en metaal bedrijf, met een fanatiek team harde werkers. Het team werk met veel passie voor de producten. Zowel het ontwerpen, produceren en verkopen voor onze klant, nemen we alle tijd voor.

Bennie….

..is de bedrijfsleider, technicus en creator.  Hij is jarenlang onderhouds- en motormonteur geweest. Bennie kan alles maken wat gerepareerd, verbouwd, bedacht of in elkaar gezet moet worden. Hij doet dat uiteraard met de vaardigheden die hij zich eigen heeft gemaakt vanuit zijn opleiding en ervaring, maar het is ook gewoon zijn natuur. Bennie is altijd nieuwsgierig naar hoe dingen werken en neemt constructies en systemen als vanzelf in zich op. Zijn technische kennis is dan ook enorm breed: elektra, hout, metaal, auto’s, motoren en fietsen hebben geen geheimen voor hem. Al deze kennis en ervaring gebruikt hij in zijn bedrijf Clockworks.

Producten………

Clockworks kan diverse producten maken en bedenken op technisch en creatief gebied, wat u als klant wenst. Er is geen uitdaging te groot. Gedacht kan worden aan producten als :

  • meubilair in huis zoals tafels en kasten
  • tuinmeubilair zoals loungebanken en picknicktafels,
  • metaal zoals tafels en lampen
  • hak/snijplanken voor horeca en particulieren
  • laseren van allerlei producten met een logo, naam of leuke afbeelding
  • ………………. naar wens van de klant

Werkplaatsen……..

Er zijn bij Clockworks verschillende werkplaatsen: hout, metaal, motoren, fietsen, ontwerp/laser en een technische dienst. Bennie kan bijna alles maken of weer aan de loop krijgen en anders demonteren we het graag op de werkplaats.

Samenwerking………….

Er wordt veel samengewerkt met de deelnemers van Werkplaats De Nieuwe Weg, deze zijn op vele dagen ook aanwezig in de werkplaatsen. Bennie wil graag met de jongeren/jong volwassen met een beperking, waar mogelijk de producten voor u als klant maken. Hij kan ze alles leren op technisch gebied. Bennie mag graag zijn kennis over dragen aan een ieder, die iets wil maken of leren op technisch gebied. De rust en het geduld waarmee hij dat doet, maakt dat hij een ieder op zijn gemak kan laten werken, ongeacht zijn kunnen. De voldoening over het uiteindelijke resultaat is voor de maker zelf, die van Bennie zit in de trots en het groeiende zelfvertrouwen van de deelnemers en de tevredenheid van u als klant.