Actie voor Duchenne Heroes

Actie voor Duchenne Heroes 3de editie 2021

Wij zijn De Nieuwe Weg in de Vinkenbuurt, een werkplaats voor mensen met een beperking en met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hebben 14 beroeps afdelingen, waaronder hout. In samenwerking met Clockworks10 maken en verkopen wij nestkastjes. Deze helpen in de strijd tegen de processierups. En een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel Duchenne Heroes.

Bij ons op de werkplaats werken 4 jongeren met Duchenne, dat is een progressieve spierziekte. De spieren gaan langzaam achteruit, inclusief de longen en het hart. Duchenne Heroes zamelt geld in voor het Duchenne Parent Project. Zij doen onderzoek naar medicijnen en behandeling om mensen met Duchenne een beter en langer leven te kunnen bieden.

Er is een oplossing gevonden tegen de processierups plaag, de koolmees, daarom zijn er meer nestkasjes nodig overal. De koolmees is namelijk de natuurlijke vijand van de processierups. Het huisje moet wel geschikt zijn voor de koolmees. Daarvoor kunt u bij ons terecht. De nestkastjes kosten €12,50,- per stuk daarvan gaat € 2,50 gaat naar het goede doel Duchenne Heroes.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit goede doel en tegelijkertijd de processierups bestrijden? Neem dan contact met ons op om de nestkastjes te bestellen.

Contactgegevens
Tel: 0523-657727
Mail: info@clockworks10.nl
Facebook: Clockworks10
Adres: Nieuweweg 10, 7739 PK Vinkenbuurt